Berging met overkapping

Een fantastische combinatie van een berging (achterzijde) met een overkapping in de warme combinatie van naturel en zwart Zweeds rabat. De zijwanden van de overkapping zijn voorzien van de momenteel zeer populaire Louvre wanden, ook wel shutters genoemd.

Hooischuur van Douglashout

Een bijzondere mooie uitdaging, deze hooischuur van Douglashout.
Het zwarte rabat zorgt ook hier voor een prachtig contrast. Plat dak voorzien van EPDM dakbedekking. Het puntdak is voorzien van dakpanplaten.

Veranda aan huis

Opnieuw de prachtige combinatie van het naturel met zwarte Douglas hout. 1 deel van de wand voorzien van Louvre. Hieronder zal op korte termijn een Douglas houten buitenkeuken van VDV Hout & Tuinbouw komen te staan.

Volledig tuinhuis

Douglas houten tuinhuis voorzien van deuren en ramen. Een extra overstek zodat de aanhanger droog kan staan. Een strak tuinhuis dat toch een warme uitstraling heeft door de mooie rode gloed van het Douglas hout.

Veranda aan woning

Veranda van Douglashout aan de woning. Voorzien van warme sfeerverlichting (up- en down verlichting) en spots. Ook de elektra is verzorgd door VDV Hout & Tuinbouw. De Douglas schragen geven een gezellige, stoere uitstraling en zijn tevens een perfecte ondersteuning voor de constructie.

Overkapping met berging

Overkapping incl. inpandige berging. Bij dit project is er voor de wanden gebruik gemaakt van blokhutdelen. Dit geeft een strak eindresultaat. Dak zoals gebruikelijk voorzien van EPDM dakbedekking en afgewerkt met een aluminium daktrim.

Tuinschuur incl. carport

Tuinschuur van Douglas hout incl. carport. De tuinschuur is voorzien van een loftdeur welke minder ruimte inneemt als tevens ook een zeer landelijke uitstraling geeft.

Tuinschuur met overkapping

Tuinschuur met overkapping van Douglashout. Zoals bijna standaard geplaatst op betonpoeren. Wanden voorzien van Zweeds rabat. Als dakbedekking is EPDM gebruikt.