V.D.V. Hout & Tuinbouw is een jonge, groeiende onderneming uit Twente.

In 2017 bemerkte eigenaar Peter de groeiende vraag naar houten overkappingen, tuinhuizen, veranda’s en houten meubels en besloot van zijn passie zijn beroep te maken. Sindsdien heeft de onderneming een mooie groei doorgemaakt en worden er wekelijks diverse wensen gerealiseerd in prachtige projecten. VDV Hout & Tuinbouw werkt overwegend met kwalitatief Douglas hout en nieuw Steigerhout welke wij leveren uit eigen houthandel.
Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Onze jonge onderneming hanteert een nuchtere, Twentse mentaliteit welke zich uit in korte lijntjes, transparante communicatie en eerlijke prijzen. Kwaliteit, Maatwerk en Service staan hoog in het vaandel. Wij beseffen ons terdege dat een prettige, open samenwerking met onze opdrachtgevers, vanuit wederzijds vertrouwen van groot belang is. Hier hechten wij dan ook enorm veel waarde aan.
Zoals wij zelf zeggen; niet alleen de prijs, maar ook het gevoel moet goed zijn!

Wij leveren voornamelijk maatwerk. In de praktijk hebben wij ervaren dat geen enkele wens ooit exact dezelfde is. Iedere tuin is net weer anders, evenals bij meubels binnenshuis.
Maatwerk vraagt om vakmanschap. Wat de ogen van onze opdrachtgever wenst, maken onze handen. Tevens geeft het veel flexibiliteit. Beseft u ter plekke dat het toch iets anders mag? Dan valt daar veelal nog prima een mouw aan te passen.

De reden dat wij hebben gekozen om te werken met Douglas hout heeft alles te maken met haar kwaliteit, de duurzaamheid maar ook haar warme, rode gloed. Deze vergrijsd geleidelijk.
Dit brengt een extra voordeel met zicht mee; tijdens het proces van vergrijzing verhard het hout waardoor de stevigheid alleen maar toeneemt.

Voor onze meubels werken wij, naast nieuw steigerhout, ook veel met Eikenhout.
Hiervoor hebben wij een zeer betrouwbare leverancier welke de kwaliteitsvoorwaarden even hoog in het vaandel heeft als dat wij deze hebben.

beseffen wij dat een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers, met u als klant, vanuit wederzijds vertrouwen van groot belang is. Hier hechten wij dan ook enorm veel waarde aan.

team-vdv

Het team

peter-van-der-veen
PETER VAN DER VEEN

Uit Peter’s passie voor hout ontstond VDV Hout & Tuinbouw. Peter gaat graag, samen met zijn enthousiaste team, de uitdaging aan om exact de wens van de opdrachtgever te realiseren. Hij denkt daar waar gewenst mee en heeft de kwaliteit om op een rustige, eenvoudige manier uit te leggen wat team VDV gaat doen. Peter verstaat zijn vak en is pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is. Als oprecht vakman bepalen de ogen van de opdrachtgever wat zijn handen maken.

bjorn-elstgeest
BJORN ELSTGEEST

Bjorn is technisch en een tikje perfectionistisch. Bjorn heeft oog voor detail en denkt graag en goed mee. Hij rust niet voordat een opdracht naar alle tevredenheid is afgerond. Bjorn is een vakman en weet wat hij doet. Zijn drive haalt hij uit het samen bouwen aan een prachtig eindresultaat voor onze opdrachtgever. Een aanwinst voor het bedrijf.

michael-pelsmaker
MICHAEL PELSMAKER

Michael (Mike) deelt onze passie voor hout. Mike houdt van aanpakken en een lolletje. Zeg hem wat hij doen moet en hij doet het. Naast het bouwen van overkappingen is Mike ook een grote aanwinst op het gebied van interieurbouw. Zijn creativiteit en passie kan hij met zijn achtergrond in interieurbouw prima kwijt bij VDV Hout & Tuinbouw.

andrea-voortman
ANDREA VOORTMAN

Andrea is de enthousiaste spin in het web op kantoor. Boven haar kantoordeur hangt een bordje met de tekst: “Wil je de baas spreken of de vrouw die alles regelt?”. Dit vat haar functie wel aardig samen. Andrea zie je weinig voor de schermen. Achter de schermen houdt ze zich bezig met de administratie, klantcontacten, verkoop & marketing. Dit laatste voornamelijk middels Social Media.